Ik zoek een               
Home » Uitgelichte profielen » Katey zoekt seksafspraakje in een parenclub

Katey zoekt seksafspraakje in een parenclub

Katey zoekt seksafspraakje in een parenclub
Naam:Katey69
Geslacht:Vrouw
Leeftijd:35
Woont in:Marknesse Flevoland Nederland
Lengte:170-179
Figuur:Normaal
Kleur ogen:Bruin
Kleur haar:Blond

Over mij

Ik ben Katey een slanke vrouw van 35 jaartjes jong uit Flevoland. Wat ik leuk vind is om samen naar een parenclub te gaan. Samen seksen en met anderen lijkt mij het einde. Het is niet erg als je nog geen ervaring daar mee hebt, ik leer je het wel. Ik ben regelmatig bij een parenclub geweest, maar het valt niet altijd mee om een man die vinden die met mij mee willen gaan. Veel mannen durven dat blijkbaar niet.

Natuurlijk doen we alles discreet. En als we terug komen van de parenclub kunnen we bij mij thuis nog verder seksen. O ja, ik ben wel gewend om thuis naakt te lopen, hopelijk vind je dat geen probleem. Eigenlijk wil ik dat jij dat dan ook doet.

Soms gebeurt het wel eens dat een stel uit de parenclub met mij mee naar huis gaat, dan kunnen we met zijn vieren bij mij thuis verder gaan. Je mag bij mij blijven slapen als je dat wil. Lijkt het je wat om dit avontuur met mij aan te gaan? Let me know!